Klokken 19.51 fredag fikk politiet i Sør-Trøndelag melding om at en bil hadde kjørt i bergveggen på fylkesvei 717 i Rissa mellom Rørvik og Sund.

Tre personer var i bilen. Én av personene ble fløyet til St. Olavs Hospital, mens de to andre ble kjørt til sykehuset med ambulanse. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet. Glatt veibane som følge av underkjølt regn kan ha vært årsaken.

Les mer hos Adresseavisen.

Mye fulle folk i Trondheim

En lettere oppgitt operasjonsleder Bjørn Handegard oppsummerer natt til lørdag i Trondheim som følger:

- Vi har hatt ni stykker inne i arresten på grunn av beruselse. Dette er folk som har vært i en slik tilstand at de måtte inn hit. I tillegg har vi kjørt hjem en hel rekke personer, sier Handegard til adressa.no.

Flertallet av de som har havnet i fyllearresten er personer i 20-årene som ikke har vært i stand til å ta vare på seg selv.

- Når du ikke klarer å ta vare på deg selv så har du rett og slett inntatt for mye alkohol, konkluderer Handegard.

Fikk slått løs tenner

En mann i 20-årene fikk slått tennene løs i et slagsmål på Levanger torg natt til lørdag. Politiet kjørte mannen til legevakta. Politiet har i løpet av natta forsøkt å nøste litt i hva som har skjedd, men situasjonen var uoversiktlig. Totalt skal seks-sju personer i 20-årsalderen vært involvert.

- To av de involverte ble anmeldt for ordensforstyrrelser og bortvist. Én ble også anmeldt for skadeverk etter å ha sparket i et skilt, sier operasjonsleder Rune Reinsborg til adressa.no.

Ungdom havnet i feil seng

Klokken 04.40 ble politiet varslet om noen som hadde fått ubudne gjester inn i huset sitt i Nærøy. Ifølge operasjonsleder Rune Reinsborg dreide det seg om en beruset ungdom.

- Han hadde gått inn i feil hus og også lagt seg til i ei seng der, sier Reinsborg.

Politiet rykket ut til stedet og fikk loset ungdommen til rett hus. Han vil bli anmeldt etter straffelovens § 268 om uberettiget adgang.

Mener 23-åring voldtok og knivstakk kvinne i Oslo

Politiet mener at en 23-åring i Oslo voldtok en 24 år gammel venninne natt til onsdag før han knivstakk henne flere ganger. Det skriver NTB.

Episoden skjedde i en boligblokk i Oslo natt til onsdag, og politiet forklarte da at kvinnen hadde tatt seg inn i leiligheten til en annen beboer som igjen varslet politiet.

– Det er en svært alvorlig sak, sier politiadvokat Cecilie Gulnes ved seksjon for volds- og seksualforbrytelser i Oslo politidistrikt til VG.