- Bygeværet fortsetter for fullt til og med onsdagen. Også torsdag vil det gå enkelte snøbyger, men da blir det avtagende bygeaktivitet, sier vakthavende meteorolog Halldis Berge ved Meteorologisk institutt i Bergen.

Prognosene viser 10 - 15 centimeter fra mandag til tirsdag, nye 10 - 20 centimeter mellom tirsdag og onsdag og ytterligere 10 - 15 centimeter fra onsdag til torsdag.

Bygene tar gradvis slutt i løpet av torsdagen, men det kan bli nye perioder med snø på fredag.

Les mer hos Adresseavisen.

Sparebank 1 SMN saksøker Trondheim kommune

I 2012 mistet Sparebank 1 SMN Trondheim kommune som kunde til rivalen Danske Bank. Ifjor høst åpnet kommunen for en ny anbudsrunde. Trønderbanken var klare for å vinne signalkunden tilbake.

Men banken fikk anbudet avvist, og ble ikke en gang tatt med i kommunens vurdering av hovedbankforbindelse de neste fire årene, skriver dn.no (krever innlogging).

Kommunaldirektør for finans i Trondheim kommune, Olaf Løberg, mener kommunen hadde plikt til å avvise anbudet.

Søderlund på forsiden av fransk storavis

Alexander Søderlund scoret etter 76 minutter og sørget for at St. Etienne slo Lyon 1-0 i den franske toppserien søndag kveld.

– Det var veldig morsomt for laget og for meg. Dette var et lagmål, sa Søderlund.

En jublende Søderlund pryder forsiden av mandagens utgave av L'Equipe, en av de største avisene i Frankrike og blant de største sportsavisene i Europa, skriver Adresseavisen.

Bakteriesmitte blant fire grisebesetninger i Nord-Trøndelag

Fire slaktegrisbesetninger i Nord-Trøndelag har fått påvist den antibiotikaresistente bakterien LA-MRSA, opplyser Mattilsynet.

– De har fått pålegg om sanering, utslakting, tømming, vask og desinfeksjon av driftsbyggene, opplyser regiondirektør Bjørn Røthe Knudtsen i Mattilsynet region Midt til Trønder-Avisa.

Mattilsynet anslår at det er om lag 600-700 griser som må slaktes som en følge av dette. Tilsynet opplyser at det er for tidlig å vite hvor smitten på gården i Verdal har kommet fra, skriver NTB.