Nødetatene rykket i 02-tiden ut til nederst i Nordre gate hvor en 21 år gammel mann lå bevisstløs. Mannen hadde blitt slått av en 20-åring, og ligger søndag morgen på St. Olavs Hospital med alvorlig hodeskade. Operasjonsleder Hanne Yding reagerer sterkt på oppførselen til folk som befant seg på stedet. Ifølge henne nektet de å gi plass til politiet, men stilte seg heller i veien. Les mer på adressa.no.

Tyfonen Koppu nådde søndag morgen Filippinene, hvor deler av kysten er blitt evakuert, skriver NTB. Med vindhastigheter på 175 kilometer i timen og store nedbørsmengder, frykter myndighetene ødeleggelser, oversvømmelser og jordskred. Så langt er ingen bekreftet omkommet. Les mer her.

Etter at Stabæk tapte mot Aalesund lørdag, kan Rosenborg sikre gullet med seier mot Bodø/Glimt søndag kveld. Tore Reginiussen sier at det hadde vært artig å ta gullet på Lerkendal, men sier at laget ikke kan tenke på hyllesten før kampen er spilt. Trener Kåre Ingebrigtsen sier at Stabæk-tapet ikke påvirker laget noe, og at alt handler om tre poeng. Les mer her.

I løpet av torsdag morgen skjedde det et heller merkelig tyveri på Moholt i Trondheim. En åtte tonn tung gravemaskin til 880 000 kroner ble stålet fra Strinda kirkegård. Lørdag kveld var ingen pågrepet i saken, og politiet sier at de ønsker tips.

I Svolvær sentrum ble en kvinne knivstukket lørdag ettermiddag. Hun ble fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge med alvorlige skader, skriver NTB. Fornærmede og den antatte gjerningsmannen er begge i 30-årene.

En 15 år gammel gutt ble meldt savnet etter en sykkeltur i Telemark lørdag kveld, skriver NTB. Søndag morgen er han fortsatt ikke funnet. Over 50 personer, politihelikopter og Sea King søker etter gutten. Ifølge NTB deltar også Røde-Kors, Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Sivilforsvaret i søket.