20 000 berørt av tåketrøbbel

SAS satte inn ekstrafly i formiddag og venteliste for å få avgårde passasjerer fra Værnes etter tåketrøbbelet. De hadde 29 kanselleringer, og Norwegian måtte innstille 17 fly søndag ettermiddag og kveld. I tillegg var flere passasjerer på hotell eller satt på buss og tog til andre flyplasser, skriver Adresseavisen.

Mystisk røykutvikling i Stjørdal

Klokken 13.14 mandag melder 110-sentralen i Nord-Trøndelag om røykutvikling i et traforom på Quality hotell i Stjørdal. Mellom 150 og 200 personer ble evakuert i over én time. Det var ingen synlige flammer, og 110-sentralen vet fortsatt ikke årsaken til brannen. Det melder Adresseavisen.

Trodde skjegg-klubb var IS

Svensk politi rykket i helgen ut til det de trodde var en samling skjeggete terrorister fra Den islamske staten (IS) i Jönköping, men ble møtt med gapskratt. De svartkledde og skjeggete mennene var slett ikke ytterliggående islamister, men tilhørte den langt mer fredsommelige klubben Bearded Villains, melder NTB.

RBK i tåka

Også Rosenborg ble berørt av tåkekaoset. Flere av RBK-spillere, som skulle tilbake til Trondheim etter sin første frihelg på lang tid, sitter værfast i inn- og utland. Derfor hadde ikke RBK og trener Kåre Ingebrigtsen noe annet valg enn å avlyse mandagens trening. Bruttern mener treningen hadde bestått av fire spillere hvis de hadde gjennomført som planlagt, skriver Adresseavisen.

Tre ulykker på 12 minutter

Politiet måtte rykke ut til tre forskjellige ulykker i Trondheim mandag morgen. Klokka 08.13 ble det meldt om en påkjørsel bakfra i nordgående felt i Okstadbakken. Fire minutter senere, klokka 08.17, ble det meldt om nok en ulykke, denne gang ved rundkjøringen ved Rotvoll på fylkesvei 950. Klokka 08.25 ble det meldt om en ulykke i krysset Tyholtveien og Festningsgata, i følge Adresseavisen.