Politiet rykket ut til et utested i Nordre gate etter melding om vold mot en ansatt i 01.30-tiden, natt til mandag. - En mann bråket med dørvakta og slo ham et par ganger i ansiktet, sier operasjonsleder Rune Brandmo i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

I 04.20-tiden ble politiet varslet om flere personer i vannet ved Verftsbrua, også kalt Blomsterbrua, i Trondheim sentrum. På stedet fant politiet fire unge menn som etter hvert kom seg opp for egen maskin. En av baderne trengte tilsyn fra ambulansepersonell, opplyser politiet til adressa.no.

- Vi tapte for et lag som var mye bedre enn oss, enkelt og greit, oppsummerer en sjeldent ydmyk Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til adressa.no etter søndagens kamp på Lerkendal, der RBK vant 3-0.

En obduksjonsrapport bekrefter at nord-trønderen Egil André Kvelstad Myhre (22) ble første norske dødsoffer for syntetisk cannabis. Han brukte stoffet i Namsos i påska, ble dagen etterpå funnet bevisstløs i sin leilighet i Steinkjer og døde senere på St.Olavs Hospital i Trondheim, melder Trønder-Avisa.

Syntetisk cannabis er forøvrig bare ett av flere syntetiske rusmidler som finnes i Norge. Om lag 30 nordmenn har mistet livet etter bruk av det syntetiske amfetaminlignende stoffet PMMA. Overlege Andreas Westin ved St. Olavs hospital sier Norge har en trist verdensrekord på dette området, melder Aftenposten.