Fire til fem unge menn ble brakt inn av politiet under konserten til A$AP Rocky og Wiz Khalifa under Uka lørdag kveld. Det opplyser operasjonsleder Bernt Tiller til adressa.no.

- Hva galt har de gjort?

- Det handler om ordensforstyrrelse på offentlig sted.

- Fire-fem stykker, er det mye?

- Det er et stort arrangement, dette, så helt uvanlig er det ikke.

Tiller opplyser at de som er innbrakt er unge menn pluss minus 20 år.

Les mer hos adressa.no. Der kan du også lese anmeldelsen av nevnte konsert.

120 km/t på Omkjøringsveien

En mann tidlig i 20-årene ble tatt for å kjøre i 120 km i timen på Omkjøringsveien lørdag kveld. Mannen fikk førerkortet beslaglagt.

Les mer hos adressa.no.

Truende hotellgjest i arrest

En mann i 20-årene som var utagerende og oppførte seg truende ved et hotell på Røros natt til søndag måtte finne seg i å overnatte hos politiet i Trondheim. Det opplyser operasjonsleder Ebbe Kimo.

- Vaktene på hotellet fikk kontroll på mannen og måtte sette på han håndjern frem til vi kom til stedet, sier Kimo.

Les mer hos adressa.no.

Kjørte i tunnelveggen

Politiet mistenker at en 19 år gammel sjåfør hadde promille da vedkommende havnet i tunnelveggen i Steinbergtunnelen på Nordre avlastningsvei natt til søndag. Det var forbipasserende som kom over ulykken og varslet politiet. Bilen fikk store materielle skader.

Les mer på adressa.no.

Tolv evakuert etter boligbrann

Ingen ble skadd i en boligbrann i Ulstein på Sunnmøre natt til søndag, men 12 personer måtte evakueres. Det skriver NTB. Brannvesenet brukte to timer på å slokke brannen.

Les mer hos adressa.no.

Jakter rømt fange

En innsatt ved Kongsvinger fengsel har rømt, melder VG. Mannen hoppet over et gjerde, og politiet leter nå utenfor fengselet. Det er uklart hvorvidt den rømte fanger en farlig eller ikke.

Les mer hos VG Direkte.