Det har tatt nesten ti år, men 28. november, hvis alt går etter planen, åpner Johnnylove butikk i hjertet av Trondheim.

- Vi tar et kommersielt steg og flytter inn i vårt eget lille motehus, synlig i bybildet, med butikk i første etasje og designrom og kontorer i andre etasje, sier Johnnylove-gründer John Erling Vinnem til Adresseavisen.

I samarbeid med huseier E.C. Dahls eiendom forvandles nå Olav Tryggvasons gate 21 fra gammelt butikklokale til Johnnyloves nye flaggskipsbutikk. Et røft og industrielt uttrykk klesdesigneren Vinnem selv er med på å utforme. Butikken blir en fullsortimentsbutikk på rundt 120 kvadratmeter.

40-åringen fra Trondheim og Klæbu lanserte Johnnylove i 2006. I 2009 gikk Stargate-gründer Mikkel Eriksen og kona Hege Fossum Eriksen inn med tre millioner kroner og hjalp til med lanseringen i USA. Johnnylove vant innpass på det fasjonable varehuset Saks Fifth Avenue i New York, og Stargate-venner som Usher, Jay-Z og John Legend fungerte som levende reklameplakater.

Naboen til Johnnylove blir Livid Jeans AS som har sin flaggskipsbutikk vegg i vegg med den nye Johnnylove-butikken.

- Det finnes ikke så mange merkeklær i Norge som kan få samme synergiene vi kan få til her. Nå kan vi samarbeide mer, snakke sammen om hva som fungerer og hva som ikke fungerer og nok komme tettere på kundene sammen, sier Vinnem.

Erkjente kattedrap

En 19 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept en katt, erkjente straffskyld da rettssaken startet i Sør-Trøndelag tingrett. Hjemme hos mannen fant politiet også animerte bilder og tegninger av overgrep mot barn, skriver NTB/Adresseavisen.

RBK sett av flere

Rosenborg har hatt totalt 270 589 tilskuere på Lerkendal. Dette er rundt 116 509 tilskuere flere enn Viking på andreplass. Totalt i hele landet har 1 610 299 personer tatt turen til fotballarenaer i det ganske land, dette er en nedgang på 3,67 prosent fra 2014-sesongen. Til tross for nedgangen i fotballnorge, har Rosenborg økt med 29,63 prosent fra fjoråret. Snittet på Lerkendal i år ble på hele 18 039 tilskuere. Det er en økning på 4117 i snitt fra i fjor, ifølge RBK.no.

Ulykke mellom Ila og Trolla

Skadeomfanget er uvisst etter en trafikkulykke på fylkesvei 715 mellom Ila og Trolla, melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter. En bil har kjørt inn i et skilt i nærheten av Høvringen. - Politiet har nettopp kommet fram til stedet. De melder at det trolig ikke er alvorlig, men skadeomfanget er ennå uvisst, understreker operasjonsleder Kamilla Engen ved Sør-Trøndelag politidistrikt kl. 13.55 overfor Adresseavisen.

Fortsatt ikke vinter

Det uvanlig milde høstværet i Trøndelag forsetter for fullt. I lavlandet blir det plussgrader døgnet rundt de neste ti dagene. Etter de åtte første dagene av november ligger gjennomsnittstemperaturen mellom seks og sju grader over det normale for årstiden. Prognosene fram til midt i neste uke viser at mildværet fortsetter med uforminsket styrke. I lavlandet er det ikke spor av verken snø, sludd eller kuldegrader. Les hele saken hos Adresseavisen.