Hollywood Reporter skriver at Lady Gaga er «i tidlige samtaler» om å rykke inn som Harley Quinn i oppfølgeren til den prisvinnende «Joker»-filmen. Mye tyder også på at Joaquin Phoenix gjentar sin sterke innsats.

Quinn-karakteren er en tidligere Arkham Asylum-psykiater som regelmessig dukker opp i «Barman»-relaterte historier som sidekick for Joker.

Margot Robbie spilte henne i 2016-filmen «Suicide Squad» og 2021-oppfølgeren «The Suicide Squad». Hennes versjon var også sentral i superheltfilmen «Birds of Prey» fra 2020.

Margot Robbie i rollen som Harley Quinn, som hun har hatt i tre storfilmer. Foto: Warner Bros

Men nå rykker Lady Gaga inn og vil ifølge bransjebladets kilder «eksistere i et annet DC-univers enn Robbies Harley Quinn». Det sikter muligens til at i de tidligere filmene har Joker et mye fjernere forhold til Quinn.

Men nå har regissør Todd Phillips, som også er med på å skrive manus til Joker-film nummer to, delt et bilde av førstesiden som antyder at filmens foreløpige undertittel er «Folie à Deux» – noe som er en referanse til en delt psykose der man er sammen i en vrangforestilling med en annen person. Det tror mange refererer til Quinn-karakterens rolle.

Det meldes også at «Joker 2» vil være en musikal.

Lady Gaga har gjort det skarpt på film, og ble Oscar-nominert for innsatsen i «A Star Is Born» og høstet Bafta- og Golden Globe-nominasjoner for «House of Gucci».