Gaula-ulykken i Melhus

Lørdag kveld havnet en personbil i elva Gaula ved Gimse bru i Melhus. En tre år gammel gutt satt inne i bilen da den trillet fra parkeringsplassen utenfor Rema 1000 og ned i elva.

Nå vurderer butikken å sette opp sikring på parkeringsplassen, skriver adressa.no.

Råkjøring i Oppdal

UP har beslaglagt førerkortet til en bilfører som kjørte i hele 121 kilometer i timen i 60-sonen i Driva, melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter.

Skofterud legger opp

- Det har vært både enkelt og vanskelig å gi slipp på det som har vært livet mitt i 20 år. Det har sakte, men sikkert gått opp for meg at det ikke har vært mulig å fortsette karrieren i skisporet på et nivå jeg ønsker. Derfor er det slutt nå, sier Vibeke Skofterud til adressa.no.

Nå må du lære deg et nytt nødnummer

Fra 1. september kommer et nytt nødnummer som du bør lære deg først som sist. Da blir det sekssifrede nummeret 116117 felles nummer for Legevakta over hele landet, skriver adressa.no.

Kvinne i rullestol påkjørt

En kvinne i 60-årene ble påkjørt av en bil i Verdal sentrum, melder adressa.no.

- Det ble et fysisk sammenstøt, men det var så å si ingen fart. Føreren av rullestolen falt ut av stolen, men det var ikke noen personskader utover noen skrubbsår, sier politiets innsatsleder Per Henrik Bykvist til adressa.no.

Over 36 000 oljejobber kuttes

Nedgangen i oljebransjen har ført til at 36.357 jobber er varslet kuttet, ifølge Navs tall. Dette er betydelig høyere enn tidligere anslag, melder NTB.

Dødsulykken på Høylandet

Politiet står fremdeles uten svar etter at en mann i 20-årene omkom under en trailervelt på fylkesvei 17, like nord for Høylandet, mandag kveld, melder adressa.no.

I dag starter de tekniske undersøkelsene av traileren.