Sander Sagosen & co rystet håndballverdenen i går, da de de slo EM-favoritten Frankrike 29-24.

- Det må vi si. Nå er vi oppe og kjøre. Fyttirakkern, det her er helt sinnssykt. Jeg er så stolt av gutta, så stolt av meg selv, over at vi får til det her nå, sa Sander Sagosen til adressa.no i går kveld.

Etter at Tyskland overraskende slo Danmark onsdag, er det Tyskland som er neste hinder for Norge i semifinalen fredag.

- Tyskland er uten Christian Dissinger og Steffen Weinhold (begge har forsvunnet ut av mesterskapet med skade). Det blir tøft, men der skal vi gripe sjansen, sier Sagosen adressa.no, og har stor tro på at suksessen fortsetter for håndballgutta.

- Er det mulig mot Frankrike, er det mulig mot alle. Vi har prestert stort den siste tiden, og tatt masse skalper. Nå er vi oppe der, nå er vi et godt lag. Og nå har vi fått respekt. Jeg er bare så stolt, så sliten, sier 20-åringen til adressa.no.

- Alt er mulig nå. Nå har vi slått ut Frankrike, regjerende mester i OL, VM og EM. Det er helt «sjukehus», legger han til.

Eiendomsselskapet til Bryggen og Den Gode Nabo konkurs

Bakklandet Eiendom ble slått konkurs i Sør-Trøndelag tingrett tirsdag.

Restaurantene Bryggen Asian Cooking og Sabor Tapas & Grill og puben Den Gode Nabo holdt frem til slutten av oktober i fjor til i lokalene på Øvre Bakklandet 66 ved Gamle Bybro. Driftsselskapet bak de to restaurantene og puben, Bryggen Gastronomi, gikk da konkurs, og lokalene har siden stått tomme.

Styreleder og medeier i Bakklandet Eiendom, Trine Løken, sier til adressa.no at de måtte begjære oppbud.

- Det er fordi vi ikke har fått inn husleie fra Bryggen Gastronomi. Det var over 2,5 millioner i manglende husleie da jeg overtok som styreleder i september, sier Løken.

Bakklandet Eiendom har oppgitt at selskapet har 25 millioner kroner i gjeld på konkurstidspunktet, ifølge advokat Terje Aas i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig. Han er oppnevnt som bostyrer, skriver adressa.no.

Lite istid for NHL-Martinsen

Andreas Martinsen spilte 5.08 minutter da Colorado Avalanche slo Los Angeles Kings 4-3 i NHL natt til torsdag.

Kings ledet både 2-0 og 3-2, men mål fra Gabriel Landeskog og Nathan MacKinnon i siste periode berget seier for Avalanche.

Dermed reiste Martinsens lag seg etter 1-6-tapet mot San Jose Sharks. Før det hadde Colorado vunnet fire strake kamper i NHL-ishockeyen.

Facebook med solid årsregnskap

Verdens største aktør innen sosiale medier hadde en omsetning på 17,9 milliarder dollar i fjor, opp 44 prosent fra 12,5 milliarder året før, ifølge årsregnskapet som ble offentliggjort onsdag.

Overskuddet var på 3,7 milliarder dollar, opp fra 2,9 milliarder dollar året før.

Til sammen har Facebook nå 1,59 milliarder aktive månedlige brukere, mens 1,04 milliarder mennesker bruker Facebook aktivt daglig.

Disney-sjefen lover mer «Star Wars»

«Star Wars» kom tilbake med et smell like før jul, og fire nye filmer er på vei de neste årene. Disney-sjef Bob Iger lover at fansen vil få flere filmer å glede seg til etter det også.

«The Force Awakens» ble, som ventet, en kjempehit verden over, og det sjuende kapittelet i «Star Wars»-sagaen er blant tidenes mest innbringende filmer.

I desember kommer «Rogue One», før episode åtte kommer i 2017. Året etter kommer filmen om en ung Han Solo, før den nye trilogien avsluttes med episode ni i 2019.

– Det kommer flere etter det. Jeg vet ikke hvor mange eller hvor ofte de kommer, sier Iger til BBC Newsbeat.

Disney kjøpte Lucasfilm fra «Star Wars»-skaper George Lucas i 2012 for fire milliarder dollar. I tillegg til å vekke «Star Wars» til live igjen, planlegger også Disney å lage en ny «Indiana Jones»-film, som også tilhørte Lucasfilm.