Fire personer ble fraktet til St. Olavs Hospital med alvorlige skader etter ulykken mellom de to personbilene.

Følg trd.by på Facebook

Politiet i Sør-Trøndelag meldte på Twitter klokka 16.49 om trafikkulykken på fylkesvei 715 mellom Rørvik og Vanvikan. Ulykken skjedde rundt én kilometer nord for ferjeleiet på Rørvik i Rissa kommune.

Til sammen seks personer var involvert i kollisjonen. Sykehuset opplyser klokken 20 at situasjonen er alvorlig og uavklart for to kvinner. Det samme gjelder en av de skadde mennene, ifølge en pressemelding fra St. Olavs Hospital klokken 22.

Det satt to personer i den ene bilen, og fire personer i den andre.

Det skriver Adresseavisen.

Oda Sofie Aaring (23) varslet politiet om mann i nød

- Han ropte at han ikke greide å holde seg fast mer.

Redningsetatene rykket ut like etter klokken 06 søndag morgen til Sjøbadet i Trondheim, etter at en kvinne hadde hørt rop om hjelp. Det var Oda Sofie Aaring.

- Jeg var på vei hjem. Så hørte jeg noen lyder, en mann som ropte. Jeg så han ikke, det var så mørkt, forteller hun.

Hun ringte politiet, som var på plass i løpet av anslagsvis fem minutter. Mannen ble tatt hånd om av helsepersonell, etter at han var hentet opp av sjøen.

Politiet mener 23-åringen berget livet til mann som lå i sjøen.

Les mer her.

Søderlund bommet på straffe. Så rettet han opp med storspill

Bordeaux - St. Etienne 1-4

Rogalendingen delaktig i ett av angrepene som førte til scoring, men burde selv ha dunket minst én ball i nettet i den første omgangen. Landslagsspissen fikk flere store sjanser, men uten mål.

Da de hvite og grønne fikk straffespark ble nordmannen satt til å ta den, men keeper Paul Bernardoni reddet forsøket.

Vincent Pajot sendte de grønnkledde i føringen allerede etter fire minutter. Fire minutter senere doblet de ledelsen. Søderlund var involvert i angrepet, som til slutt ledet til at nederlandske Oussama Tannane satte inn Les Verts' andre scoring for ettermiddagen.

I andre omgang traff et frispark hodet til Søderlund, og gikk i mål, skriver Adresseavisen.

Ingen fremgang i kanalstriden

Konflikten mellom Canal Digital og Discovery er fremdeles uløst søndag ettermiddag. Det betyr at rundt 1 million abonnenter fortsatt mangler 13 TV-kanaler.

– Vi jobber fortsatt for å få tilbake kanalene, og at det skal skje uten at det blir en urimelig kostnadsøkning for seerne, sier kommunikasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen i Canal Digital Norge til NTB søndag.

Les mer i Adresseavisen.