Klarer du å vente til august kan du reise til syden for under 2000 kroner. Har du derimot hast med å reise fra trøndersommeren blir det fort litt dyrere, men det trenger ikke koste skjorta. Vi har sjekket prisene for fly og hotell, for to personer direkte fra Trondheim.

Juli

London, England

Hvorfor ikke ta en storbyferie i sommer? Foto: Shutterstock

Dersom du ønsker deg en storbyferie kan du nyte fire netter i London, til 4238 kroner per pers dersom du klarer å vente en uke med avreise. Hos Solfaktor.no kan du bestille tur til London og bo på Norfolk Plaza Hotel (tre stjerner), like ved Hyde Park, 20-24. juli til 4238 kroner. Frokostbuffet, WiFi og døgnåpen resepsjon er inkludert i prisen.

Kos, Hellas

Like utenfor Kos by kan dere for 4695 kroner per person kose dere på Frosini Hotell i en uke fra 27. juli til 04. august. Hotellet ligger 100 meter fra stranda, og har to barer, flere basseng, resepsjon døgnet rundt og gratis WiFi. Hotellet har også barnebasseng, men i sommermånedene er hotellet populært blant ungdom skriver Ving.no.

Antalya, Tyrkia

Få en uke i Tyrkia for 5070 kroner per person fra 26. juli til 02. august. Hotellet Summer Rose ligger 1 kilometer fra stranda, men hotellet arrangerer gratis shuttlebuss til stranden noen ganger om dagen, og har også basseng. Alle rommene har balkong, og frokost er inkludert i prisen hos Nazar.no. Husk visum!

August

Magaluf, Mallorca

Tar du en litt sein ferie i år? Da kan du, sammen med en person til, reise til Magaluf på Mallorca til 3790 kroner (1895 kroner per pers.) med reisebyrået Ving 22-29. august. Hotellet Palma Nova Garden (to stjerner) ligger 500 meter unna nærmeste strand, har basseng og internett.

Promajna, Kroatia

I den lille badebyen Promajna kan du og en person til bo på leilighetshotellet Tonka i en uke med Apollo fra 19-26. august for 4796 kroner (2398 kroner per pers.). Leilighetene har minikjøkken, gratis WiFi, badekar og balkong, og ligger 100 meter fra både strand og sentrum.

Rhodos by, Hellas

Gamlebyen på Rhodos. Foto: Shutterstock

Det nyoppussede hotellet Astron har fått tre stjerner hos Apollo, og ligger sentralt i Rhodos by og ca. 1 kilometer fra gamlebyen. Hit kan du og en til reise for 6296 kroner til sammen (3148 kroner per pers.) og bo på dobbeltrom. Hotellet ligger midt i sentrum, og kun 300 meter fra stranden. Rommet har balkong, og internett, luftkondisjonering og safe er inkludert i prisen.

Prisene ble sjekket 12.07.17 klokken 12.00. Kilder: Ticket.no, finn.no, Apollo.no, Ving.no, Solfaktor.no, nazar.no