Tirsdag kveld meldte TV2 at RBK har lagt inn et bud på Start-spiss Mattias Vilhjalmsson (28). Budet som RBK har lagt inn på spilleren skal være lavere enn 3,5 millioner kroner, og Start skal ha krevd mer enn denne summen for å være interessert i å selge. Det skriver adressa.no.

Like før klokken 15.30 onsdag meldte politiet om en utforkjøring på E6 ved Gartland i Grong. Ifølge politiet var det to personer i bilen, en kvinne i 70-årene og en mann i 60-årene. Les mer på adressa.no.

Til sammen 183 personer er etterlyst av politiet for ikke å ha møtt til soning i fengsel. 161 av dem er etterlyst internasjonalt. Personer som unndrar seg gjennomføring av fengselsstraff, risikerer bøter eller fengsel i inntil seks måneder, skriver NTB.

Like etter klokken 15 ble en mann og en kvinne ble kjørt til St. Olavs Hospital etter en påkjørsel bakfra på E6 ved Ståvå bru. De to personene var alene i hver sin bil. Kvinnen skal ha kjørt inn i bilen foran. Begge skal ha smerter i rygg og er derfor kjørt til sykehus, skriver adressa.no.

38-åringen som er siktet for drapet på Kristin Juel Johannessen i Larvik, må fortsatt sitte i varetekt, etter at lagmannsretten forkastet anken. Han har sittet varetektsfengslet i snaut to uker, skriver NTB.

Savner du sola? Da må du smøre deg med tålmodighet. Det ser nemlig ikke ut til at du blir å se så mye til den i Trondheim den nærmeste uken heller. En full oversikt over været som kommer finner du her.