Slo til politibil med jernstang

Politiet i Trondheim måtte klokken 04.38 natt til søndag rykke ut til Studentersamfundet. Der hadde det kommet inn meldinger om en svært truende mann med jernstang på utsiden av lokalene.

- Det startet med at han slo i gjenstander og vegger, men etter hvert begynte han å vise interesse for folk som var rundt han, sier operasjonsleder Stig-Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Da politiet kom til stedet ble aggresjonen rettet mot polititjenestemennene. Han truet flere politimenn med jernstanga, og skal ha gjort utfall mot dem. I tillegg slo han i en politibil slik at denne ble påført store materielle skader.

Mannen ble pågrepet og satt i arrest.

Dørvakt blødde neseblod

Klokken 01.30 ble politiet tilkalt til et utested i Stjørdal der det hadde vært bråk mellom gjester og vakter.

- Gjestene hadde brukt vold mot dørvakten, som var påført skader i ansiktet. Det var blant annet snakk om neseblod, sier operasjonsleder Dag Hjulstad ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag til adressa.no.

Gjerningspersonene er navngitt og vil bli anmeldt av dørvakta.

Mange reagerte på helikopterstøy

Adresseavisen fikk lørdag kveld og natt til søndag en rekke henvendelser om stor helikoptertrafikk i Trondheims-området. Meldingene kom inn fra hele Trondheim, samt Melhus. Helikopterstøyen varte til rundt klokken 03.00 natt til søndag.

Årsaken til støyen er militærøvelsen Cold Response som pågår i Trøndelag helt frem til 22. mars. Det bekrefter operasjonsleder Stig-Roger Olsen ved Trøndelag politidistrikt.

- Vi fikk vel rundt fem-seks telefoner fra folk som lurte på hva som foregikk, men det virker som de aller fleste har fått med seg at det er Cold Response, sier Olsen.

Weng vant

Heidi Weng imponerte med ny praktetappe under Ski Tour Canada på lørdag. Hun gikk ut i tet, 12 sekunder foran Therese Johaug, og selv om Johaug hentet inn forspranget tidlig, var det til slutt Heidi Weng som sikret sin andre verdenscupseier etter et jevnt spurtoppgjør med 27-åringen, skriver Adresseavisen.

Northug ble nummer to. Han tapte seks sekunder i sammendraget mot Sergej Ustiugov i touren.