Har solgt juleøl for over én million

Ølutsalget Gulating i Trondheim nærmer seg sitt første år med åpne dører. Og etter at april, mai og juni var noe rolig, kan butikksjefen nå konkludere med suksess, skriver adressa.no.

Desember ble så langt den desidert beste måneden for butikken. Og juleølet har stått for store deler av suksessen i den første vintermåneden.

- Vi har hatt et helt himmelsk salg. Mandag rundet vi én million kroner i omsetning i desember. Det er over det dobbelte av den nest beste måneden, forteller butikksjef Tommy Holand Helland ved Gulating til adressa.no.

Bil i bergveggen i Leksvik

Ingen skal være fastklemt etter at en personbil kjørte inn i en bergvegg på fylkesvei 755 mellom Vanvikan og Leksvik. Det melder politiet på Twitter.

- Det var én mann i bilen, og vedkommende er ikke fastklemt, sier operasjonleder Bård Krogstad i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Luftambulansen har fraktet mannen til St. Olavs Hospital, skriver avisa.

Mange meldinger om trær og skilt som blir tatt av vinden

Politiet i Sør-Trøndelag forteller at de i løpet av dagen har fått flere meldinger om løse gjenstander som har havnet i veibanen.

- Det er snakk om både trær og skilt som har havnet i veien, både i Trondheim og distriktet, sier operasjonsleder Trond Volden i Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

På Munkvoll ble dette massasjebadet tatt av vinden i løpet av natta.

Vi handlet for mer i november

Omsetningen i detaljhandelen økte med 0,6 prosent fra oktober til november i år, ifølge Statistisk sentralbyrå.

Det er en bedre utvikling enn analytikerne forventet. Nordea Markets ventet en oppgang på kun 0,2 prosent.

Det var særlig butikker som selger elektriske husholdningsapparater, sportsutstyr, møbler og innredning som sto for økningen, i tillegg til nettsalg, ifølge SSB.

E6 over Dovrefjell er stengt

Vegtrafikksentralen melder på Twitter at E6 over Dovrefjell er stengt. Årsaken er uværet. De anbefaler omkjøring via riksvei 3.

En buss med 13 passasjerer om bord ble tatt av en vindkule og havnet i grøfta på Dovrefjell natt til onsdag.