Ekstremværet

Ekstremværet "Roar" har gitt seg!

Her får du en fullstendig oversikt over Roars herjinger i Midt-Norge.

Ellevill kø i Okstadbakken

Er du på vei retning sørover i bil, så burde du holde deg unna Okstadbakken.

To felt er sperret, og adressa.no melder om en lang bilkø på strekningen.

RBK-kapteinen må opereres

Mike Jensen skulle egentlig starte torsdagens europaligakamp hjemme mot Dnipro, men slet med magetrøbbel i timene før kamp.

- Jeg undersøkte Mike, og vi fikk tatt ultralyd og blodprøver. Resultatene styrket mistanken om blindtarmbetennelse. Mike ligger nå fastende på sengeposten og venter på operasjon, sier RBK-lege Ketil Holen til rbk.no.

Planen er at midtbanespilleren skal gjennom en kikhullsoperasjon, og kan være tilbake på banen til bortekampen mot Bodø/Glimt 18. oktober, skriver adressa.no.

Healer fikk kreftpasient til å ikke motta cellegift

En mann i 70-årene fra Nord-Trøndelag er i Frostating lagmannsrett dømt til betinget fengsel i 60 dager, etter å ha fått en kreftsyk kvinne til å motta alternativ behandling i stedet for cellegift. Tre måneder senere døde hun, skriver adressa.no.

Her kan du lese hele saken.

Svensson på landslaget

Rosenborgs Jonas Svensson  er tatt ut i troppen til kampene mot Malta og Italia.

- Han har hatt et lite gjennombrudd denne sesongen som høyreback. Det er en spiller i god utvikling som vi har fulgt over lang tid. Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med Jonas, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo i en pressemelding fra Norges Fotballforbund.

Les mer på adressa.no.