Tror folk trener feil

Mannen som reiste hjem fra Falun-VM med fire gullmedaljer, Petter Northug, er kritisk til måten det trenes på rundt om i Norge. - Jeg tror mange trener feil. Det er mange som knuser meg her som ikke har noe å gjøre med langrennsski på beina. Mer om dette kan du lese her.

Seier til RBK

Det ble en 3-0-seier for RBK mot rumenske Steaua Bucuresti i går kveld. Det betyr at Rosenborg må slippe inn minst fire mål på Lerkendal neste torsdag om det ikke skal bli Europaliga i høst. Les alt om kampen her!

Søker etter savnet mann

I natt har det blitt søkt etter en savnet 70-åring med politihelikopter i Rennebu. Søket var resultatløst, og i fem-tiden fredag morgen er to redningshunder og mannskaper på ATV-er i søk i området. Mannen har vært savnet siden onsdag. Mer om denne saken kan du lese her.

Pågrepet etter funn av død mann

En kvinne er pågrepet etter funn av en død mann i Östersund. Kriminalteknikere og flere patruljer jobbet på stedet torsdag ettermiddag og kveld, og torsdag kveld ble mannens samboer pågrepet. Det skriver adressa.no.

Grilling førte til brann

Grilling førte til brann i en bolig på Namsos. Klokken 04.42 i natt fikk nødetatene melding om brannen opplyser operasjonsleder Bård Krogstad ved Nord-Trøndelag politidistrikt. Det ble innledningsvis meldt om mye røyk på stedet, men brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen. Det skriver adressa.no.

Alvorlig skadet i ulykke

En mann i slutten av 30-årene ble kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha falt ned fra et tak i Bergen torsdag kveld. Det skriver NTB.