Politiet bekreftet klokken 20.55 tirsdag kveld at én person er bekreftet omkommet. To personer er kritisk skadd. De involverte er i slutten av tenårene, opplyser Gudbrandsdalen politidistrikt, melder Adresseavisen.

Det var et vogntog og en personbil som var involvert i trafikkulykken på E6 i Dombåsbakkene tirsdag kveld. Én av de skadde er fraktet til St. Olav med luftambulanse, mens den andre er sendt til Ullevål universitetssykehus. Alle tre er fra Nord-Gudbrandsdal, opplyser politiet. De pårørende er varslet og blir ivaretatt.

Alle de skadde befant seg i personbilen.

- En del vitner har fortalt hva som har skjedd. Vi skal snakke med flere og fortsetter etterforskningen, sier operasjonsleder Atle B. von Obstfelder til Adresseavisen.

E6 i Oppland ble stengt sør for Dombås på grunn av ulykken, og både politiet og Vegvesenets ulykkeskommisjon gjennomførte undersøkelser på stedet. Klokken 02.52 natt til onsdag kunne veien åpnes igjen. Da hadde det vært kilometerlange køer på stedet, og trafikken hadde blitt dirigert via fylkesvei 497.

Omkom i brann

En mann i 20-årene er omkommet etter en brann i en bolig ved Skage i Namdalen i Overhalla. Politiet mottok igår kveld klokka 23.40 melding om brann i en bolig ved Skage i Namdalen i Overhalla, skriver Adresseavisen. - En mann i 20-årene er omkommet. Det gjenstår en del etterforskning for å finne ut hva som er skjedd, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth i Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no. Mannens pårørende er varslet.

Ny spiss til RBK?

Rosenborgs toppscorer Alexander Søderlund virker å være tapt for trønderne. Nå kan Haugesunds Christian Gytkjær bli erstatter. For etter det Haugesunds Avis erfarer er de to klubbene enige om overgangssummen for 25-åringen som har scoret totalt 25 mål i den norske eliteserien de to siste sesongene. Les mer hos Adresseavisen.

Drone falt ned

Tirsdag kveld var Norge nok en gang suverene i alpintbakken da Henrik Kristoffersen kjørte inn til en overlegen slalåmseier i Italia. Men maktdemonstrasjonen kan bli overskygget av en dramatisk hendelse som inntraff da Marcel Hirscher kjørte sin finaleomgang i Madonna di Campiglio. En drone som filmet løpet fra oven falt ned i bakken rett bak Hirscher, og knuste med stor kraft. Hendelsen omtales av flere som en stor skandale. Les mer hos Adresseavisen og se hendelsen.