Trd.by har tidligere skrevet om Simens Wågens isbar, som er spesielt glad i å eksperimentere med is-smaker. I dag åpner han en helt ny isbar, denne gangen på Brattørkaia.

Følg trd.by på Facebook

60-tallsstil og pastellfarger

Denne isbaren blir litt annerledes, da Simen har bestemt seg for å ha amerikansk konsept i ekte 60-tallsstil og pastellfarger. I tillegg tar han inn en amerikansk is-serie og massive milkshakes.

- Den i Ravnkloa er i standardstil. Jeg tenkte at nå skal vi møte turister og markedet, og hva skal vi gjøre for å være interessante?, sier Simen.

Isbaren skal ligge rett ved hurtigbåtterminalen på Brattørkaia, og i dag skal det være åpningsfest. Det blir både tale fra Wågen selv og Yngve Brox, i tillegg til musikkinnslag. Simen er usikker på hvor mange som tar turen for en is i dette været.

- Jeg lar meg ikke styre av sånn. De som kommer, de kommer. Og blir det bare fem mennesker, så blir det fem mennesker som får spise is, sier han.

Her er Trondheims nye turistattraksjon

Minner om Miami Beach

Han synes Brattørkaia minner litt om Miami Beach med folk som går rundt på både rulleskøyter, rulleski og skatere. I tillegg mener han området ikke hadde noen plass å gå til for å få seg noe å spise.

- Hurtigbåtterminalen har ikke servering, og så er det cruisebåter og hurtigruter her hver dag. Jeg synes bybildet vårt trenger å ha et sånn tilbud, forteller Simen.

Wågen har mål om å være en av de beste isbarene i Norge, og har planer om å åpne sin tredje og siste isbar på Solsiden. Forhåpentligvis vil dette skje neste år. Foreløpig har han god tro på den nye isbaren på Brattørkaia.

- Jeg tror det blir kjempebra når jeg får innarbeida det. Jeg har steintro på at dette blir bra, sier han.

Her kan du sette «kaffe på vent» til noen som trenger det