Malec må vente

Tomas Malec må fortsatt vente på svar om hvor fotballfremtiden hans ligger. Opsjonen med slovakiske Trencin – som eier spissen – ville i utgangspunktet koste 3, 5 millioner kroner, og måtte reforhandles innen 1. juli. Partene ble ikke enige innen fristen, men: En endelig avgjørelse i saken skal ennå ikke være tatt, skriver adressa.no.

Nestenulykke

I dag var det flere nestenulykker på E6 ved Støren. En eldre kvinne mister førerkortet etter å ha kjørt vinglete. - Vi fikk flere meldinger om meget uforsvarlig kjøring og flere nestenulykker. Bilen hadde også vært i autovernet, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim i Sør Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Tørrkoking på Ila

110-sentralen rykket klokken 14.45 ut til et trehus på Ila etter melding om brann. Politiet skrev på Twitter at det skulle dreie seg om tørrkoking, og at brannen ikke var så alvorlig som først antatt. Det melder adressa.no.

Flom i Pakistan

Tusenvis av landsbyboere er isolert etter at voldsomme flommer i det nordvestlige delen av Pakistan har feid unna broer og veier. Så langt er 14 mennesker meldt omkommet i vannmassene. Det skriver NTB.

Ny sykkelvei åpnet

I dag åpnet den nye sykkelveien til den nette sum av 68 millioner. På TV-Adressa kan du se første etappe av sykkelekspressvegen fra sentrum til Ranheim.