IS har påtatt seg ansvaret for massakren i Sousse i går ettermiddag som tok livet av 38 mennesker. I en Twitter-melding som ble fanget opp natt til lørdag, heter det at «vår bror, kalifatets soldat Abu Yiyha al-Kairouni, nådde sitt mål i hotellet og drepte 40 vantro fra landene i koalisjonen som er i krig med kalifatet», skriver NTB. Les mer på adressa.no.

En norsk kvinne i 30-årene er bekreftet drept i Berlin. Tysk politi etterlyser nå en mann av søramerikansk opprinnelse. De pårørende er varslet. Les mer hos adressa.no.

I helga er det festival på Steinkjer. Natt til lørdag måtte politiet bortvise sju personer under 18 år som de mistenkte at hadde drukket alkohol. Én person ble satt i arresten etter å ha slått seg vrang. Les politiets oppsummering hos adressa.no.

En mann fant fredag kveld levningene av et mennesker på Røvær utenfor Haugesund. - Levningene bærer preg av å ha ligget lenge, og på dette tidspunktet er det ikke mulig å si om det er et ungt eller gammelt menneske, mann elller kvinne, sier operasjonsleder Jarle Utne-Reitan ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til vg.no.

En leteaksjon pågår i Lofoten etter en savnet 61-åring som opprinnelig er fra Frosta. Han ble meldt savnet torsdag. Les mer hos adressa.no.