Bil havnet på taket

To menn i 20-årene er siktet etter en rundvelt med bil på Ytterøy i Levanger fredag kveld. Føreren er siktet for promillekjøring, mens bileieren er siktet for å ha overlatt bilen til noen som ikke hadde lov til å kjøre. Les mer hos adressa.no.

Uvær i Kina

I Kina er en supertyfon på vei, og 865 000 mennesker i det østlige Kina er evakuert. Tyfonen kan bli den sterkeste som har rammet området siden 1949. Mer kan du lese her.

Dumper kattene

Sommer er høysesong for dumping av kjæledyr. «Mya's omplassering for pusehjerter» sier til adressa.no at de sist uke fikk inn katter med øyebetennelse, øremidd, luftveisinfeksjon og mark i magen. Å ikke ta vare på dyrene dine kan koste deg opp til 17 000 kroner, skriver adressa.no.

Kraftig eksplosjon

Tidlig lørdag morgen, norsk tid, rammet en kraftig eksplosjon det italienske konsulatet i Egypt. Minst fem er skadet, og det er uklart hva som er årsaken til eksplosjonen. Les mer hos VG.

Vanskelig juss

Nye jusstudenter ved Folkeuniversitetet i Midt-Norge vil slite med å få ta mastergrad etter at privatistordningen ved Universitetet i Oslo avvikles, skriver NRK. I dag tar mange en bachelor ved folkeuniversitetet før de fortsetter på en master, men nå blir dette vanskeligere. Håpet er nå at man klarer å etablere et toårig masterpåbygg.