Konradsen klar for RBK

Anders Konradsen ble presentert som ny RBK-spiller før søndagens 2-0-seier mot Vålerenga. Midtbanespilleren kommer fra franske Rennes og har skrevet under på en 3,5-årskontrakt. Det melder adressa.no.

Mann savnet

Natt til mandag har det pågått en leteaksjon etter en mann i 20-årene i Stjørdal. Mannen er meldt savnet etter en campingtur, og ble sist sett natt til søndag i området Nævra. Mannen det letes etter beskrives som 190 centimeter høy med normal kroppsbygning, skjegg og kort, mørkt hår. Les mer her.

Henla flere saker

Politiet henla et større antall saker med en navngitt mistenkt i fjor, til tross for at justisminister Anders Anundsen (Frp) flere ganger ba politiet om å redusere tallet. Det skriver NTB.

Fant vrakrester

Indonesiske letemannskaper observerte mandag morgen det de mener er vraket av passasjerflyet som forsvant søndag med 54 mennesker om bord. Politisjef i Bintang-fjellene i Papua-provinsen, Yunus Wally, sier at vrakrestene ble sett fra et søkefly som ble sendt ut straks det lysnet av dag mandag, melder NTB.

AtB får refs

AtB får refs fra fylkesordfører Tore O. Sandvik etter at de endrett billettreglene og prisene gikk opp. Nå må selskapet gjøre helomvending og  endre billettstrukturen tilbake igjen. Det skriver adressa.no.