- Det føles veldig bra å skulle bli mamma for andre gang. Jeg er heldig som er frisk og rask, og merker ikke så mye annet enn en voksende mage. Det er fint å fortelle det, nå som vi er over den magiske grensa, skriver Rachel Nordtømme i en tekstmelding til Trd.by.

Det var André Villa som først avslørte babynyheten:

– Jeg er litt usikker på om jeg kan si dette nå, eller - jeg kan vel det, jeg har fått godkjenning. Jeg har en til på vei, sa ekstremsportutøveren i podkasten «Rastløs med Villa» som kom med første episode mandag, ifølge VG.

Mas om en lillebror

Fra før har paret sønnen Storm, og den lille familien er bosatt her i Trondheim.

- Vi har ikke tenkt på det så lenge, men da Storm ble fire år i desember gikk det opp for oss at det kanskje var på tide. I tillegg har han masa om en lillebror i et års tid, forteller Nordtømme.

Paret fikk sønnen Storm i 2015. Selv håper fireåringen at han får en lillebror.

- Samtidig har livet vært ganske behagelig etter at Storm ble to-tre år, så det har vært fint å bare være oss tre såpass lenge. Kunne aldri tenke meg to bleiebarn samtidig!

Termin til høsten

Nordtømme forteller at hun er i andre trimester, og derfor venter sin andre nå til høsten. Enn så lenge vet de ikke om det blir jente eller gutt.

- Storm trodde ikke helt på det i starten, siden han hadde spurt om å få en baby så lenge. Men etterhvert synes han det var veldig stas - så lenge det blir en lillebror og ikke lillesøster.