Landets influensere er fredag samlet på årets Vixen-awards, hvor Leah Isadora Behn stakk av med pris i skjønnhetskategorien. Hun takket venner og familie fra scenen. Moren Märtha Louise var til stede i salen.

– Jeg må takke alle sammen! Og takk til Fretex, sa Behn, som hadde på seg en brukt kjole fra Fretex.

Videre ba hun alle gjøre akkurat det de vil – og slutte å bry seg så mye om omverden.

– En ting jeg har tenkt mye på, sorry mamma – er å gi mer faen. Det jeg har å si til alle som holder ting tilbake fordi noen har en mening om det, er at de må gjøre det de har lyst til.

Videre fortalte hun om hvordan foreldrene hennes i oppveksten alltid sa at så lenge man gjør det man gjør, så har det ingenting å si hva andre synes.

– Du gjør det du er glad i, og det er suksess.

Magnus Midtbø vant influenserpris – takket få

Sportsklatrer Magnus Midtbø er mange ganger norgesmester. Fredag sto han på scenen etter å ha vunnet influenserpris i kategorien sport og trening.

De siste årene har han drevet en Youtube-kanal som i dag har over 1,6 millioner abonnenter.

– Jeg har brukt flere timer på YouTube, enn på klatring – og jeg har klatret i 25 år, så det sier sitt, sa han rørt fra scenen.

– Noe av grunnen til at jeg har brukt så mange timer, er fordi jeg liker å gjøre alt selv. Derfor har jeg ikke så mange å takke i dag, men jeg vil takke et par stykker, sa han og takket blant annet kjæresten.

Skavlan på scenen en flere ganger

Influenser, skuespiller og programleder Jenny Skavlan var på scenen flere ganger. Hun fikk først årets motepris og senere på kvelden vant hun pris sammen med resten av gjengen i sykollektivet Fæbrik i kategorien Bærekraft.

– Klimaforskere er enige, forbruket må ned. Hvis alle hadde hatt et forbruk som nordmenn, hadde vi trengt tre og en halv jordklode, sa Skavlan.

– Hvis man går en ekstra runde og spør seg selv om man kan stå inne for dette. Det er gøy å se at folk blir mer bevisste, sa Skavlan fra scenen.

Totalt 17 priser ble delt ut. Lege Wasim Zahid vant pris for årets helseinfluenser, Frida Marie Grande vant årets Gullpenn og den gjeveste prisen av de alle, årets influenser gikk til Julie Lorentzen. Hedersprisen gikk til Emilie Voe Nereng, tidligere kjent som Voe.