Disse møter RBK i Europa

Rosenborg ble trukket i gruppe G, som ser slik ut: Dnipro, Lazio, St-Etienne, Rosenborg.

Les reaksjoner fra brakka på adressa.no.

Arbeidsledigheten øker

Ved utgangen av august er 4651 personer helt uten jobb i Sør-Trøndelag, og det utgjør 2,8 prosent av arbeidsstyrken. Ledigheten i både Nord- og Sør-Trøndelag har økt med seks prosent siden august i fjor. Da var den henholdsvis 2,9 og 2,7 prosent.

På landsbasis og i Nord-Trøndelag er ledigheten 3,1 prosent, opp fra 2,9 prosent i august i fjor, viser tall fra Nav.

Les mer på adressa.no.

Rekord-vått

Det siste døgnet (08.00 torsdag-08.00 fredag) målte Trondheim-Voll hele 45,9 millimeter nedbør. Det er den største døgnnedbøren som er registrert i august siden 1940, skriver adressa.no.

To-åring alvorlig syk av e.coli

Kommunelege Ragnhild Holmberg Aunsmo i Innherred samkommune bekrefter overfor Trønder-Avisa at det er påvist et tilfelle av e-coli hos ei to år gammel jente i Levanger, skriver adressa.no.

Jenta skal også ha fått den alvorlige nyresykdommen HUS som følge av infeksjonen.

Overgrepsbilde-saken

En familiefar i 40-årene fra Nord-Trøndelag ble torsdag ettermiddag pågrepet og siktet  for besittelse og distribuering av overgrepsmateriale, etter straffelovens § 204a første ledd, skriver adressa.no.

Fredag ettermiddag ble mannen fremstilt for fengsling i Sør-Trøndelag tingrett. Påtalemyndigheten begjærte ham fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvor han må sitte to uker i isolasjon.