Mann påkjørt av buss i Prinsenkrysset

Politiet melder på twitter like før klokken 15 at en mann ble påkjørt av buss i Prinsenkrysset i Trondheim sentrum fredag ettermiddag.

Mannen er fraktet til St. Olav med ambulanse, melder adressa.no.

- Bussen skal ha kjørt ut fra holdeplassen og truffet en mann som var i ferd med å krysse gata, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Sør-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Skadeomfanget er foreløpig ukjent, men mannen var ifølge operasjonsleder Kimo ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus.

Adressa.no oppdaterer saken.

Skal du til Værnes på søndag? Regn med ekstra tid

Dersom du skal til eller fra Trondheim lufthavn Værnes i helga, og må kjøre gjennom Væretunnelen på E6, kan det lønne seg å beregne ekstra tid, skriver adressa.no.

- Væretunnelen vil være stengt på et litt uvanlig tidspunkt, nemlig hele søndag. Det kan fort bli kø, men det er vanskelig å si, sier trafikkoperatør ved Vegtrafikksentralen til Adresseavisen.

Uværshelg

To uvanlig kraftige lavtrykk sørger for urolig, vått og vindfullt vær i Trøndelag i helgen. Det blir både kraftig regn, torden og storm, melder adressa.no.

Les mer om uværet på adressa.no.

Norge forlenger grensekontrollen

Det er fortsatt nødvendig å holde streng kontroll med hvem som vil inn i Norge, mener regjeringen. Den midlertidige grensekontrollen blir derfor forlenget med 20 dager.