Det er fortsatt uklart hvorfor visepolitimester Marit Fostervold i Trøndelag politidistrikt trakk søknaden sin om å bli beredskapsdirektør i Politidirektoratet (POD). Ifølge Politiforum skjedde det etter at Fostervold fikk en telefon fra POD, etter at hun hadde vært til intervju om stillingen.

- Marit Fostervold var topp motivert for å søke, hun har aldri gitt uttrykk for noe annet. Men noe har tatt vekk hennes motivasjon. Hvorfor gikk hun plutselig fra A til Å? Hvis det stemmer at hun ble kontaktet av POD, og innholdet i samtalen var av en slik karakter at hennes motivasjon ble borte, må vi finne ut hva som er skjedd, sier Sigve Bostad, leder i Politiets Fellesforbund. Les hele saken på adressa.no.

En kvinne i 20-årene ble natt til lørdag pågrepet av politiet på et utested i Verdal. Kvinnen, som var svært beruset, hadde viftet med en softgun. Ifølge operasjonsleder Rune Reinsborg ble ingen truet eller skremt, og kvinnen blir anmeldt for ordensforstyrrelse. Hun satt lørdag morgen i drukkenskapsarresten. Les mer her.

En mann er død etter en knivstikking i en bolig i Kongsberg sentrum natt til lørdag, skriver NTB. Den antatte gjerningsmannen er pågrepet. Det var flere til stede på adressen da drapet fant sted, og politiet holdt lørdag morgen på med tekniske undersøkelser. Les mer her.

En 26 år gammel mann er i Sør-Trøndelag tingrett dømt for hallikvirksomhet, skriver adressa.no. Han erkjente å ha framleid leiligheter i Trondheim til prosituterte sommeren og høsten 2014. Mannen må sone 45 dager i fengsel og betale 40 000 kroner i erstatning til eieren av den ene leiligheten. Les mer på adressa.no.

Ifølge Folkehelseinstituttet er årets influensasesong preget av viruset A(H1N1), tidligere kalt svineinfluensa, som nå regnes som et vanlig influensavirus. Eli Sagvik, smittevernoverlege i Trondheim kommune, sier at 1,3 prosent av befolkningen i Midt-Norge har fått diagnosen, og at influensaen vil øke i aktivitet i Trøndelag fremover. Les hvordan du unngår influensa her.

LOs distriktssekretær i Sør-Trøndelag, Kristian Tangen, mener bedrifter bør ha alkoholregler, blant annet for lønningspilsen. Han mener blant annet at mange vil føle lønningspilsen som ekskluderende. Les hvordan folk i Trondheim reagerer på forslaget på adressa.no.