Nylig lanserte restauranten Bror at de utvider og blir «Storebror». Nå skal enda en restaurant i Midtbyen gjøre det samme.

Lik trd.by på Facebook!

Etter fire års drift på Torvet utvider nå tapas-restauranten San Sebastian sine lokaler.

- Vi har hatt en fin utvikling de siste årene, så i samarbeid med E.C Dahls Eiendom, skal nå hele førsteetasjen bli til ett restaurantlokale, sier styreleder Steinar Hyll.

Før har det vært et kundemottak i den ene delen av bygget.

Mer enhetlig

I tillegg til at det blir dobbelt så mange sitteplasser, så vil kjøkkenet bli større og gjestetoalettene oppgradert. Samtidig at uteserveringen i front skal bli bedre.

- Fasaden har sett litt ufullstendig ut. Nå når vi blir ferdig med utbyggingen vil det se mer enhetlig ut, forklarer Hyll.

Planen er å være ferdig med utbyggingen i slutten av august. Selve restauranten vil likevel være oppe under hele oppussingsperioden.

SETT DENNE? Her kan du spille shuffleboard!

Samme konsept

Restauranten endrer likevel ikke så mye på konseptet nå som de bygger ut.

- Vi kommer til å videreføre San Sebastian som folk kjenner det, bare at nå blir det dobbelt så stort. Det medfører at vi kan ta imot større grupper som for eksempel lag, foreninger og firmaer. Det skal gå an å skille av en egen avdeling i restauranten, avslutter han.

LES: Nå kommer de første matvognene i Trondheim!