Iskalde dager i vente

Fra mandag blir det kuldegrader døgnet rundt i Trøndelag og i store deler av landet for øvrig, skriver adressa.no.

På det kaldeste kan temperaturene synke ned mot 15 minusgrader i lavlandet om natten og morgenen, og under - 30 grader i indre strøk.

I tilllegg vil sørøstlig vind, opp i frisk bris til liten kuling, gjøre at den følte temperaturen, særlig i begynnelsen av neste uke, vil kjennes nærmere ti grader lavere på det kaldeste.

Varslene viser at kulden fortsetter hele neste uke og over neste helg.

Les mer på adressa.no.

Søkte med hund i snøskredområde i Levanger

Politiet undersøker området nordøst for Hårskallen i forbindelse med melding om snøskred. Det er ingen spor inn i området, sier politiet på Twitter klokka 14.31.

- Det var turgåere i området som meldte fra. Det er ikke mye snø i området, og ikke noe tyder på at det er folk der, men vi må undersøke, sier operasjonsleder Monica Ravlo ved Nord-Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Mann pågrepet og siktet for vold mot kvinne i Trondheim

En mann i 40-årene er pågrepet og siktet for vold mot en jevnaldrende kvinne i natt, skriver adressa.no.

- Kvinnen ble sporet opp på legevakta på St. Olavs hospital, mens mannen var forsvunnet. Vi lette etter mannen i natt, og i morges fant vi og pågrep ham, sier operasjonsleder Trond Volden ved Sør-Trøndelag politidistrikt til avisa.

To menn promillemistenkt på Tyholt

En mann i 40-årene blir innbrakt fra Valentinlyst i Trondheim, mistenkt for promillekjøring. Det melder politiet i Sør-Trøndelag på Twitter.

En mann i 60-årene er også mistenkt for promillekjøring på Tyholt. Han blir i likhet med mannen i 40-årene innbrakt for bevissikring, melder politiet.

Begge mennene ble stoppet av en UP-patrulje tirsdag formiddag, skriver adressa.no.