Malviking ble olympisk mester

Ane By Farstad sikret seg lørdag gull under Ungdoms-OL på Lillehammer.

- Jeg fikk gåsehud over hele kroppen. Det var helt fantastisk, sier den nyslåtte olympiske mesteren til Adresseavisen.

Lørdag vant hun og resten av laget gull i øvelsen mixed stafett i kortbaneløp på skøyter under Ungdoms-OL på Lillehammer.

By Farstad gikk på lag med Kim Jiyoo (Sør-Korea), Stijn Desmet (Belgia) og Quentin Fercoq (Frankrike).

Les mer hos adressa.no.

Tatt med nesten 400 narkotiske tabletter

Klokken 00.20 natt til søndag ble to menn i 40-årene stanset i en tollkontroll på Værnes med ulovlige stoffer.

- Tollvesenet hadde kontroll av passasjerene som kom med et fly fra Alicante. Ulovlig innførsel av tabletter fra Spania har vært et tema i det siste, og på dette flyet ble to menn fra Sør-Trøndelag stanset med tabletter, sier operasjonsleder Rune Reinsborg ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag til adressa.no.

Den ene av de to hadde med seg rundt 300 narkotiske tabletter. Den andre mannen hadde med seg rundt 70 tabletter, 28 gram hasj og litt marijuana.

Åtte fikk helsetilsyn etter to branner

Totalt åtte personer måtte få tilsyn av helsepersonell etter to branner i Sør-Trøndelag natt til søndag. Den ene brannen var en hyttebrann i Oppdal.

Ifølge politiet var det et internettmodem som hadde smeltet og ført til den store røykutviklingen.

- Familien som var i hytta våknet heldigvis av røykvarsleren og kom seg ut. Brannen ble slokket av far selv med et pulverapparat, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen. Fire personer ble sendt til St. Olavs Hospital.

I Singsås var det snakk om røykutvikling i en kjeller. Også der ble brannen slokket av beboer, men fire personer fikk tilsyn etter å ha inhalert røyk.

Urinerte foran politiet

I Trondheim blir to kvinner i 20-årene anmeldt etter å ha urinert foran en politipatrulje i sentrum av byen. Hendelsen skjedde i Midtbyen.

- Dersom de forsøkte å gjemme seg var de fryktelig dårlig til det, sier operasjonsleder Ebbe Kimo tørt.

I Nord-Trøndelag blir en mann, også han i 20-årene, anmeldt etter å ha urinert på gulvet inne på et utested.

- Her var det snakk om et arrangement ved et samfunnshus. Vi fikk beskjed fra vakter om en eruset mann som hadde urinert på gulvet. Han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, sier operasjonsleder Rune Reinsborg i Nord-Trøndelag.

Les mer hos adressa.no.

Anmeldt for sexkjøp

En mann i 40-årene ble natt til søndag anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester i Namdalen. Det opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter.

- Politiet fikk et tips om prostituerte på en adresse i Namdalen. Vi fulgte opp tipset og har anmeldt én person. Han har inngått avtale om kjøp av sex på en privat adresse, sier operasjonsleder Rune Reinsborg.

Les mer hos adressa.no.

Alvorlig skadet i akeulykke

En mann i 30-årene innlagt på St. Olavs Hospital etter en akeulykke på Heggesåsen i Steinkjer lørdag ettermiddag. Tilstanden er alvorlig, men stabil, skriver sykehuset i en pressemelding klokken 20.07.

- Det var en ungdom som akte med akebrett i alpinbakken, utenfor organisert aktivitet, sa utrykningsleder Geir Wiseth i Brannvesenet Midt IKS på Steinkjer til Adresseavisen ved 1840-tiden.