Rihanna fikk stor oppmerksomhet for sin svært kontroversiell musikkvideo til låten «Bitch Better Have My Money». Nå fullfører artisten sitt BBHMM-prosjekt ved å gi ut en helt spesiell app, produsert av det norske teknologiselskapet Stargate Media. Bak appen står det utviklere fra Trøndelag. Les mer om dette i Adresseavisen.

Bil kjørte av veien, ble truffet av toget og havnet i sjøen

Det var klokken 23.30 mandag kveld at politiet i Sør-Trøndelag fikk melding om at en bil hadde kjørt av veien i Hommelvik. Kun 2-3 minutter etter at bilen kjørte av veien og havnet på toglinja kom lokaltoget kjørende. Bilen ble kastet til sjøs i kollisjonen og havnet så dypt nede i vannet at dykkere ikke klarer å finne den. Les mer om den dramatiske hendelsen her.

Stenger for kommentarer på Facebook

Etter at Justisdepartementets nye Facebook-side om asylpolitikken flommet over at hatefulle ytringer, har departementet bestemt at alle kommentarer skal slettes fortløpende. Det skriver NTB.

180 asylsøkere til Malvik i går

I går kveld bekreftet Regiondirektør i UDI Midt-Norge, Rune Vordahl, at 180 asylsøkerne skulle innlosjeres på Stav gjestegård.

- Det kommer inntil 180 personer dit i kveld, skrev Vordahl i en sms til Adresseavisen. Sent i går kveld ankom de hotellet.