Kvinne skadd etter utforkjøring

En kvinnelig sjåfør i 20-årene ble lettere skadd, etter at hun kjørte utfor veien på fylkesvei 30 ved Gullikstad, litt nord for Røros. - Kvinnen satt alene i bilen da hun kjørte utfor veien. Bilen landet 10-12 meter fra veien, før den raste videre og banet seg vei gjennom småskogen, sier innsatsleder Jørgen Lagesen ved Røros lensmannskontor til adressa.no.

Smuglet hasj i kroppen

To spanske statsborgere ble stoppet i rutinekontroll på Værnes mandag. Da ble det avdekket at de smuglet 700 gram hasj hver i kroppen. Les mer om dette her.

Varige lammelser etter knivstikking

En 25 år gammel mann er tiltalt for legemsbeskadigelse etter knivstikkingen på Torvet i Trondheim i april i år. I tiltalen kommer det fram at en kvinne, som ble knivstukket i halsen, har fått langvarige lammelser i høyre side av kroppen som følge av dette. Det skriver adressa.no.

Rekdal tror ikke de slår RBK

Vålerenga-trener Kjetil Rekdal tror ikke laget hans kan utfordre Rosenborg om gullet i år. Likevel mener Rekdal at det finnes punkter hvor Vålerenga per nå er bedre enn Rosenborg, men vil ikke si noe om hva han mener laget hans er bedre på. Hele saken kan du lese her.

Trekker seg fra verv

Tidligere Dagens Næringsliv-journalist Daniel Butenschøn trekker seg fra vervet som nestleder i SKUP, etter en rekke avsløringer av plagiat. Det skriver NTB.