Ei 10 år gammel jente ble natt til lørdag sendt til St. Olavs Hospital med luftambulanse etter lek i snøen ved Lierne gjestegård. Klokken 11.26 bekreftet politiet på Twitter at jenta er omkommet som følge av hendelsen.

- Vi har fått bekreftet fra St. Olavs hospital at hun har omkommet etter ulykken, sier operasjonsleder Rune Reinsborg ved operasjonssentralen i Nord-Trøndelag til adressa.no.

Ifølge Namdalsavisa skal jenta ha ligget med hodet i snøen da hun ble funnet. Det var en nabo som oppdaget jenta, som hadde vært ute og lekt alene. Foreldrene skal ha befunnet seg i familiens campingvogn på stedet.

Måtte berge mann opp fra flytebrygge

Politiet fikk natt til lørdag melding fra et vitne som hadde observert en mann som hadde falt ned på ei flytebrygge i Rosenborgbassenget i Trondheim. Det opplyser operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt.

Både politi og ambulanse rykket ut til stedet, men det viste seg vanskelig å få mannen opp.

- Vi fikk etter hvert bistand fra brannvesenet og fikk hentet opp mannen. Han ble kjørt med ambulanse til St. Olavs Hospital, sier Lægdheim til adressa.no.

Kjørte hjem tynnkledd ungdom fra Strindheim

Tidlig lørdag morgen fikk politiet oppringing fra en ungdom som var ute og gikk på Strindheim. Han var lettkledd og hadde vært ute og spasert i flere timer allerede.

- Vi dro til stedet for å finne ham, og fant en ung mann i kortermet skjorte. Han var beruset, og patruljen var bekymret for tilstanden hans, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

Mannen ble sjekket av helsepersonell og kjørt hjem av patruljen.

Røykutvikling ved studentby

Natt til lørdag rykket nødetatene ut etter melding om røykutvikling ved Moholt studentby.

- Det viste seg å være røykutvikling i et fellesrom. Vi og brannvesenet var raskt på stedet og fikk kontroll, sier operasjonsleder Solfrid Lægdheim til adressa.no.

Siden brannvesenet fant kilden til røyken så raskt ble det ikke behov for å iverksette evakuering. Det ble heller ikke noen personskader, men politiet oppretter rutinemessig en sak på hendelsen.