Meldingen om utforkjøringen ved Fokstua på E6 i Oppland kom klokken 1.45. Sjåføren skal ha mistet kontrollen over bussen da han ble tatt av en vindkule.

- Bussen ble blåst av veien og ut i grøfta, men det er ingen personskade, sa operasjonsleder Hallgrim Ous i Gudbrandsdal politidistrikt til NTB klokken 2.15.

Bussen var på vei fra Trondheim til Bergen. Det var sterk vind og svært vanskelige kjøreforhold på stedet, og vindmåleren var ute av drift. Tidlig onsdag morgen ble Dovrefjell stengt.

Les mer hos adressa.no.

Flere postkasser sprengt av fyrverkeri

Tirsdag kveld fikk politiet i Kristiansund melding om at flere postkasser i områdene Omsundet og Nordlandet var sprengt av fyrverkeri.

- Dette er farlig lek. Én ting er at det kan få konsekvenser i form av anmeldelse og straffereaksjon fra politiet. En helt annen sak er at man ikke har kontroll på hva som skjer når man sprenger postkassene. Man kan for eksempel bli skadet av splinter fra postkassene, sier operasjonsleder Leif Bergem-Ohr til Adresseavisen.

Postkassesprengingen vil bli anmeldt både som skadeverk og som ulovlig bruk av fyrverkeri.

Skjøt opp fyrverkeri fra bil

En 16-åring blir anmeldt etter at han natt til onsdag sendte opp fyrverkeri fra et kjøretøy i Verdal sentrum. Meldingen kom inn til politiet klokken 01.13.

Ingen skal ha blitt truffet av fyrverkeriet, ifølge adressa.no.

15-åring tente på hytte der flere sov

En 15 år gammel gutt ble natt til onsdag pågrepet ved Ås i Krokom kommune, noen kilometer nordvest for Östersund i Jämtland. Det opplyser Jämtlands-politiet i sin politilogg.

Han skal tidligere på natten ha satt fyr på noen møbler inn i en hytte der tre jenter i 17-årsalderen lå og sov.

- Jentene våknet, og fikk selv slokkket brannen, skriver vakthavende befal Oscar Berglund i politiloggen.

Les mer hos Adresseavisen.

Skal se nærmere på «hjemmelaget» fabrikkmat

Før jul ble Noras Hjemmelagede surkål solgt til seks kroner, mens Noras vanlige surkål kostet to kroner hos Coop Obs. Men kan virkelig Orkla kalle surkålen hjemmelaget og har prisen noe å si?

Og er Grandiosas firkantede pizza egentlig like god som hjemmelaget?

Det er blant punktene Mattilsynet skal vurdere når de nå skal gjennomgå hva som skal til for å kunne kalle fabrikkprodusert mat for «hjemmelaget», skriver aftenposten.no.

Les mer hos adressa.no.