- Vanner ut black friday

Den amerikanske shoppingdagen "black friday" har blitt shippet gradvis over til Norge de siste årene.

I år har enda flere norske butikker valgt å bruke konseptet i sin markedsføring. Noen har strukket det så langt at det som skal være én shoppingdag, varer i en hel uke, skriver adressa.no.

- Dette er egentlig å vanne ut konseptet, selv om det kan være en god idé for dem. Men selve konseptet black friday er nattsalget og tilbudene den ene dagen før julehandelen starter. Da handler det om å trykke til på én dag. Knapphet på tilbud selger best av alt, sier leder og partner Olav Svartøien i HK Reklamebyrå til adressa.no.

Les mer på adressa.no.

Tatt i 106 km/t i Steinbergtunnelen

En polsk statsborger ble tirsdag stanset etter å ha blitt målt til 106 km/t i Steinbergtunnelen i Trondheim.

Adressa.no skriver at polakken ikke hadde førerkort, og ifølge politiet kommer det til å forbli slik etter tirsdagens fartsmåling.

Politiforbund krever fast bevæpning

Permanent bevæpning av norsk politi er helt nødvendig, mener lederen av Politiets Fellesforbund, Sigve Bolstad, skriver NTB.

Tirsdag starter forbundets landsmøte. Ett av kravene justisminister Anders Anundsen (Frp) kommer til å få høre når han besøker møtet, er at den midlertidige bevæpningen av politiet må gjøres permanent, skriver Dagbladet.

Les mer på adressa.no.

Bombeeksplosjon i Aten sentrum

En bombe har gått av utenfor en gresk næringslivsorganisasjon natt til tirsdag. Politiet sier eksplosjonen knuste vinduer, men ingen er skadd.

Angrep rettet mot banker, politikere, journalister og forretningsfolk er ikke uvanlig i Hellas, men tirsdagens eksplosjon var den første siden Alexis Tsipras kom til makten i januar.

Bomben skal ha hatt tidsutløser og var gjemt i en ryggsekk. Vitner forteller at knust glass lå strødd i gatene etter eksplosjonen.

Politiet tror en gresk geriljagruppe står bak angrepet. Rundt en halvtime før bomben eksploderte, skal en avis ha blitt varslet av en anonym innringer.