Hendelsen skjedde i Krambugata i Midtbyen 2. mai klokken rundt klokken 16.20.

Mona Livik kjørte skuter i rushtiden og det var kø på strekningen. Utenfor Krem kaffebar og Comfort Hotell endte skuterturen opp med et smell.

Lik trd.by på Facebook

- Skuteren ble most

- Jeg sto i kø bak en bil, som plutselig begynte å rygge. Den traff meg og skuteren. Det gikk bra med meg, men skuteren min ble most, hevder Livik.

Bilføreren gikk deretter ut av bilen for å sjekke hvordan det gikk med henne.

-  Han var veldig ydmyk der og da, og han påtok seg skyld for kollisjonen. Vi ble enige om å fylle ut skademelding, men ingen av oss hadde det med oss. Vi utvekslet telefonnummer og registreringsnummer, og ble enige om å fylle ut skademelding senere, påstår Livik.

- Endret forklaring

Hun påstår videre at det ble en helomvending på kvelden.

- Da jeg fikk kontakt med ham på kvelden, hadde han endret forklaring. Nå hevder han at det var jeg som kjørte i bilen hans, ifølge Livik.

- Det er veldig bittert for min del. Hele forskjermen på skuteren må byttes ut. Det er ikke superstore kostnader. Men jeg er en prinsipperson og i tillegg student, så jeg har ikke lyst til å betale for skadene, legger hun til.

trd.by har vært i kontakt med bilføreren. Han avfeier at han påtok seg skyld etter ulykken og sier at han aldri har endret sin forklaring.

- Utover det har jeg ingen kommentarer til saken, sier sjåføren.

Etterlyser dame

Dermed er det ord mot ord. Livik gikk derfor ut på Facebook i forrige uke og etterlyste et vitne som skal ha fått med seg hendelsen.

- Hun kom bort til meg rett etter ulykken og hun fikk med seg det som skjedde. Hun spurte om det gikk bra med meg, sier Livik.

Livik sier at hun var delvis i sjokk og at hun ikke har en god beskrivelse av kvinnen.

- Hun hadde brunt hår og så ut som hun var i 30-årene, sier Livik.

Bilføreren la ikke merke til damen, som skal ha hjulpet Livik etter smellen.

Mona Livik søker nå etter kvinne som skal ha hjulpet henne etter ulykken. Foto: privat