Store deler av Malvik er uten vann

Store deler av ytre Malvik er fredag morgen uten vann. Det bekrefter teknisk vakt Olav Bidtnes i Malvik kommune til Adresseavisen.

- Vi vet at området fra Hundhammeren til og med Smiskaret langs fylkesveien er rammet. Vi har akkurat lokalisert feilen og er i ferd med å rykke ut med mannskap og maskiner, sier Bidtnes.

Feilen ble meldt til kommunen i 06.30-tiden fredag morgen. Like før klokken 08.00 opplyser Bidtnes at man jobber med å få på plass en alternativ vannforsyning.

Mindreårige gutter drapstruet kioskansatt

To mindreårige gutter ble sent torsdag kveld tatt for naskeri og drapstrusler mot ansatte ved en kiosk i Trondheim sentrum.

- De to hadde blitt nektet å handle snus og ble tatt for naskeri. De svarte da med å fremsette drapstrusler mot den kioskansatte, sier operasjonsleder Trond Volden ved Trøndelag politidistrikt til adressa.no.

De to guttene var henholdsvis 14 og 15 år gamle, og ble følgelig overlatt til foreldre, foresatte og barnevernsvakta.

Tatt i 90 km/t i 50-sone

En mann i 20-årene fikk sent torsdag kveld beslaglagt førerkortet sitt. Det skjedde etter at han ble målt til en hastighet på 90 km/t i en 50-sone i Skaun.

Det opplyser Trøndelag politidistrikt på Twitter.

Målingen ble gjort på Fylkesvei 801 i Hammerdalen.

Rettet laserlys mot jagerfly

Det var klokken 20.35 torsdag kveld at noen rettet et laserlys mot et F-16-fly fra Forsvaret ved Kongensvoll i Snillfjord.

Operasjonsleder Bjørn Handegard ved Trøndelag politidistrikt opplyser at det var Forsvaret som kontaktet dem om hendelsen. På Twitter advarer han om at bruk av laser kan være farlig for mannskapet som opererer flyet.

- Vi har lite å gå på. Vi har ikke pinpointet stedet laserlyset kom fra, men det er opptaksutstyr på F-16-fly som gir gode bilder. Så de som lyser med laser tar en sjanse. Folk bør unngå å bruke laser - med mindre de ønsker å bli kontaktet av politiet da, sier Handegard til adressa.no.

Fransk fotballekspert om Søderlund: - Han er elendig!

Etter overgangen fra Rosenborg til franske St. Etienne i vinter, har Alexander Søderlund fått spille det meste av kamper.

Men ikke alle er like fornøyd med det spissen fra Haugesund leverer. Ifølge VG skal den franske, anerkjente fotballeksperten Pierre Ménès gitt Søderlund en skikkelig salve.

- Han har to venstreben. Problemet er at han er høyrebent. Han ville ikke klart å treffe en elefant i en korridor. Han er elendig, skal eksperten ha uttalt.

Alexander Søderlund selv tar ikke det hele så tungt, men sier til VG at han ikke har vært helt på topp i det siste.

- Har ikke spilt som en gud i det siste nei. Men sånn er det. Tar litt tid å bli vant til nivået. Ingen grunn til å stresse, sier han.