Mann pågrepet etter melding om voldtekt

En mann i 20-årene ble torsdag morgen pågrepet etter at en kvinne meldte om en voldtekt i løpet av natta. Hendelsen skal ha skjedd i Trondheim, skriver adressa.no.

Den fornærmede blir tatt hånd om av helsevesenet, og politiet fortsetter etterforskningen. Den pågrepne vil bli avhørt i løpet torsdagen, skriver adressa.no.

Hund skremte tyv

Natt til torsdag fikk Nord-Trøndelag politidistrikt melding fra en familie på Breide på Snåsa om at de hadde hatt en ubuden gjest i huset, skriver adressa.no.

- Det var en familie der som våknet av at en fyr hadde tatt seg gjennom kjelleren og inn i huset. Vedkommende forsvant da hunden begynte å bjeffe, sier operasjonsleder Dag Hjulstad til adressa.no.

22. juli klan bli europeisk minnedag

– Vi ønsker å gjøre en kollektiv innsats mot hat og intoleranse. Vi vil aldri glemme, sa parlamentspresident Anne Brasseur i Europarådet i sin tale under onsdagens minnemarkering for terrorangrepene 22. juli 2011, melder NTB.

I talen foreslo hun i samråd med stortingspresident Olemic Thommessen å gjøre 22. juli til en felles europeisk merkedag for ofre for hatkriminalitet, skriver NTB.

Nysignering scoret - og ble skadd

Yann-Erik De Lanlay måtte ut med en liten skade i hamstringen etter 25 minutter da RBK 2 møtte Orkla.  Før den tid hadde han scoret ett mål, og kunne ha puttet et par ekstra, ifølge adressa.no.

Skaden skal ikke være av det alvorlige slaget og han sier selv at tror han er klar mot Sandefjord på søndag.