Gikk av scenen

Action Bronson-konserten i Samfundet i går kveld ble avlyst, etter at artisten selv gikk av scenen etter to låter. - Vi kan bekrefte at konserten er blitt avlyst av medisinske årsaker. Mer informasjon kommer på våre nettsider, sier pressesjef Ingeborg Elgheim i Uka-15, til Adresseavisen. Mandag morgen er det ikke kommet noe mer informasjon om saken.

Mener Ole bør vente

Etter 4-0 borte mot Start og en ny strålende kamp på Rosenborgs midtbane igår kveld, så var mye av fokuset på midtbanegeneral Ole Selnæs etter kampen. Trener Kåre Ingebrigtsen innser at juvelen snart kan forsvinne, men sier til Adresseavisen at han tror det er lurt av Ole å vente til sommeren med å gå til en annen klubb.

Brann i trailer

Sør-Trøndelag 110-sentral fikk melding om brann i en trailer på veien på Fremo i Melhus like før klokken 07 mandag morgen. - Det er ikke snakk om personskader, sier brannmester Jostein Tangen til Adresseavisen.

Ranheim vant

Ranheim slo Levanger 3-2 igår, etter at siste scoring kom ved Jo Sondre Aas helt på tampen av den spennende kampen. Etter en tung start på sesongen så jager nå Ranheim sluttspill-plass i 1.divisjon, skriver Adresseavisen.

Og Kolstad vant

Og i sin fjerde eliteseriekamp kunne Kolstad endelig notere seg for seier. Og det like godt borte mot medaljefavoritten Haslum, med sifrene 19-25. Les mer om kampen hos Adresseavisen.