Butikken «Fitness and Sports Supplements» åpnet torsdag i Kjøpmannsgata. Det er Andi Zeja som er daglig leder, og jobber sammen med kjæresten Mirna Bahnam.

Følg trd.by på Facebook

130 kvadratmeter

Zeja har jobbet i restaurantbransjen i ti år, og var derfor klar for å starte med noen nytt. Valget falt naturlig på en treningsbutikk, da han lenge har vært opptatt av trening og kosthold.

- Jeg har vært på Kaliber de siste årene, og så mulighetene. Det går mye rykter rundt dette med anabole steroider, og jeg vil nå vise at du kan bli stor uten å bruke det, sier han.

Han har fått bekreftet butikken, på 130 kvadratmeter, som den største i Trøndelag. Han mener han hadde ganske flaks da han fikk disse lokalene.

- Jeg har pusset opp alt fra bunn, og jeg tror det kommer til å gå bra her etter hvert, sier Zeja.

Her er tipsene som gjør deg motivert for trening

Konkurransedyktige

I butikken selger de både kosttilskudd og treningsklær, og Zeja kan fortelle at de har merker ingen andre i byen har. I tillegg har de lounge-område, der kundene kan sitte og slappe av, eller få trenings- og kostholdsplan.

- Innen neste uke kan folk komme innom og få tilpasset plan. Vi skal være konkurransedyktig på det vi gjør, vi ønsker å få mest mulig kunder, sier han.

På selve åpningsdagen gikk det veldig bra, og Zeja forteller at folk er glade for at det har kommet en slik butikk til Trondheim.

- Kunder er sjokkert over hvor stor butikken er, og gleder seg til å se mer. Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen, sier han.

I sommer åpner denne treningsparken i Trondheim