Gabriel Qvigstad forteller at billettene ble lagt ut i dag, og at det var 1000 billetter til salgs. De hadde forventet at det ville bli utsolgt ganske fort.

- Det tok to minutter og 13 sekunder før billettene ble utsolgt. Det er utrolig gøy. Det viser jo Samfundet som den nasjonale scenen vi er. Nå har bookerne klart å treffe igjen, og det er gøy å se, sier Qvigstad sier han.

Følg trd.by på Facebook

- Helt ekstremt

Bandet har vært på Samfundet to ganger tidligere, forteller lederen. Så vidt han vet har det blitt utsolgt de andre gangene også, men han er usikker på om det har gått like fort som det gjorde i dag.

- Det er cirka det samme som det pleier, og det at det ligger på rundt to minutter er helt ekstremt. Vi har sett en positiv trend siden uka 2015, og det har bare fortsatt siden, forteller Qvigstad.

I slutten av august la Samfundet ut billetter til Highasakite, og både hovedkonserten og ekstrakonserten ble utsolgt på ekstremt kort tid.

Konserten skal være 24. februar 2017, altså om fem måneder. Det er allerede flere som etterlyser billetter på Facebook-siden til arrangementet.

Ny singel

Lemaitre består av Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund som er fra Oslo. De startet opp i 2010, og samme år ga de ut debut EP-en som heter «The Friendly Sound». De signerte i 2014 med Astralwerk Records, og guttene bor nå i Los Angeles for å bli store i USA.

I 2015 var de også i Trondheim, og opptrådte da på UKA som en av tre konserter i Norge.

Dette må du vite før du tar opp mobilen på konsert

Fredag kom de med en ny singel som heter «Playing To Lose» er ute i morgen. Fra før har de låter som «Closer», «We got U» og «Stepping Stone».

Guttene har over en million følgere på Soundcloud, og over åtte millioner avspillinger på YouTube.

Are (17) fikk synge med Karpe Diem: - Det var helt magisk