• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Foto: Mariam Butt / NTB
Aktuelt

Folket er splittet om sjokolade-spørsmål: – Mister all smak!

Skal sjokolade nytes i rom- eller kjøleskaptemperatur? Vi har prøvd å finne fasiten.

foto
Ole-Fredrik Lambertsen
Publisert: 20. september 2022 kl. 15:44 Oppdatert: 21. september 2022 kl. 10:18
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Nidar
  • Orkla
  • Trondheim
  • Sjokolade
  • Smak
  • Mat og drikke
  • Selbu
  • Kokk
  • Freia
  • temperatur
  • adressasnapchat
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.