Etter en lengre periode med drittslenging på nettet møttes KSI (26), som egentlig heter Olajide William Olatunji, og Logan Paul (24) i bokseringen til en amatørkamp i Manchester i august i fjor. Det skriver NRK.

Kampen ble sendt direkte på Youtube, og 760.000 seere betalte rundt 80 kroner hver for å se på. Kampen mellom de to Youtube-stjernene, som har nesten 20 millioner følgere hver, endte til slutt uavgjort.

9. november (10. november i Norge) møtes de til ny kamp - denne gangen som profesjonelle, noe som betyr null hodebeskyttelse og andre hansker. BBC skriver at kampen kommer til å bli et av de største eventene i Youtubes historie.

Det er igjen klart for boksekamp mellom Youtuberne KSI og Logan Paul. Foto: Tom Jacobs/NTB Scanpix

- Mange sier at vi er venner, men det er vi ikke. Jeg kan ikke vente med å slå ham. Jeg har aldri vært klarere for noen ting i hele mitt liv, sier KSI foran kampen til BBC.

Logan Paul er like klar til å slå KSI tilbake.

- Den første var en av de beste øyeblikkene i mitt liv. Denne gangen, når jeg vinner, kommer det til å bli enda bedre, sier Logan han til nettstedet.

The Sun skriver at kampen starter klokka 20.00 i Los Angeles lørdag kveld. Det betyr klokka 05.00 søndag morgen norsk tid.