Omkom etter trailervelt

En mann i 20-årene er bekreftet død etter at en semitrailer veltet og landet på taket ved Skarland, like nord for Høylandet. Ulykken skjedde på fylkesvei 17 mandag kveld. Det skriver adressa.no.

Skadd etter ulykke

Adressa.no skriver at nødetater rykket mandag kveld ut til en trafikkulykke på E6 ved Øya videregående skole i Melhus. Én person ble lettere skadd kjørt til St. Olavs Hospital i ambulanse, mens en annen person selv skulle ta seg til legevakten.

Trekker tilbake nattlys

Ikea oppfordrer kunder som har PATRULL nattlys til å umiddelbart slutte å bruke det. Bakgrunnen er at Ikea ha mottatt rapport om en hendelse der en liten gutt på ett år og syv måneder lekte med et slikt nattlys.- Han prøvde å fjerne lyset fra stikkontakten da lokket falt av. Gutten fikk elektrisk støt og synlige sår på hånden, skriver Ikea i pressemeldingen. Les mer om dette her.

Eksplosjon i trafo

Naboer hørte et høyt smell og store deler av Byåsen ble uten strøm mandag kveld. Nødetater var like før klokken 20 mandag på vei til Osloveien på Selsbakk i Trondheim. Det har vært en eksplosjon i en transformator. Les mer om dette her.

Omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet og en annen hardt skadd etter at en skjærgårdsjeep kjørte på et skjær i Os kommune i Hordaland natt til tirsdag. Det skriver NTB.