Kloakklukt skyldes trolig islandsk elv

Trondheim bydrift ble fredag kveld nedringt av trøndere som meldte om kloakklukt over store deler av Trondheim. Også fra store deler av Nordmøre kom det inn lignende meldinger. Årsaken er sannsynligvis en flomstor elv på Island som har dannet svovelgasser som bringes med vinden til Midt-Norge.

Les mer hos adressa.no.

Tre hjelpearbeidere drept i Afghanistan

Tre hjelpearbeidere er drept og 30 er savnet etter et bombeangrep i Afghanistan der et sykehus i byen Kunduz er rammet. Det er Leger Uten Grenser som driver sykehuset, og NATO opplyser at det «kan være» et amerikansk luftangrep som traff sykehuset. Det melder NTB.

Les mer hos adressa.no.

Coca-Cola og McDonalds krever at Blatter fjernes

Coca-Cola og McDonalds vil fjerne Blatter som FIFA-president umiddelbart, men president Sepp Blatter nekter. Myndighetene har innledet etterforskning mot den mektige 79-åringen i korrupsjonssaken som herjer FIFA. - For hver dag som går blir ryktet og omdømmet til FIFA bare dårligere og dårligere, heter det i en uttalelse fra Coca-Cola.

Les mer hos adressa.no.

NTE sørget for kjempesmell

Politiet ble nedringt av bekymrede naboer etter kjempesmell på skistadion i Steinkjer fredag kveld. Det viste seg å være NTE som brukte sprenghylse i arbeidet sitt.

Les mer hos adressa.no.