Synger med isblokk på hodet

I kveld kjemper Svein Røsten for en finaleplass i Norske talenter på TV2. Det gjør han ved å synge den egenkomponerte låta «Where heaven is cold» med en isblokk på 13 kilo på hodet. Les mer om dette i Adresseavisen.

Disse snoker på dine skattetall

I dag kom skattelistene ut og det klør sikkert mange i fingrene etter å sjekke ut hva venner og bekjente tjente i fjor.Det er imidlertid én liten ting det er greit å huske: Alle søk du foretar deg i skattelistene blir loggført og synlig for den du søker på. Slik kan du sjekke hvem som har sett dine tall.

Kjedekollisjon på E6

Like etter klokken 14.00 rykket politiet ut på melding om kjedekollisjon mellom Være og Grillstadtunnelen. Ulykken skal ha skjedd i en påkjøringsrampe på Reppe, skriver Adresseavisen.

Breiviks soningsforhold opp i retten

Terrordømte Anders Behring Breivik har saksøkt staten for «torturlignende» soningsforhold. Saken kommer etter planen opp for retten i mars neste år. Dette skriver NTB.

Markant fall i antall søk i skattelistene

Seks timer etter at skattelistene ble lagt ut på skatteetatens nettsider natt til fredag, hadde kun 57.000 nordmenn søkt i skattelistene. På samme tid i fjor var det foretatt 80.000 søk. Les mer om dette her.