På Bakklandet kommer det stadig nye butikker og restauranter.

For ikke lenge siden åpnet Julie Bakklandet Blomster, selv om hun ikke kunne noe om blomster fra før.

Følg trd.by på Facebook

Hagen utvider sine lokaler, og Sarah åpnet Pilates-studio i bydelen.

Nå åpner Camilla Lund Ohrvik (37) et blomsterverksted på Nedre Bakklandet, rett ved Bakke bru. Hun har jobbet i 13 år som blomsterdekoratør, og flyttet nylig tilbake til Trondheim for å åpne Strå.

- Baktanken med å åpne blomsterverksted i stedet for butikk var for å ha mer fokus på produksjon. Med lokale i denne gaten tenker jeg det er best å blande konseptene mellom verksted og butikk, slik at det vil være mulig å handle blomster her og ved levering.  sier Ohrvik til trd.by.

Lokalet på Bakklandet er på 100 kvadratmeter. Foto: Emma Dahle Moe

Åpner til julerushet

Først trodde hun at hun ville ende opp på Dora for eksempel, men da lokalet på Bakklandet dukket opp var hun ikke i tvil.

- Jeg tenkte at det var helt perfekt. Både plasseringen og lokalet er kjempebra, sier Ohrvik.

Planen er å åpne dørene før desember, men 37-åringen håper hun kan få det til litt før.

- Jeg vil være med på julerushet, så da tenker jeg at jeg vil være med å tilføre en ny måte å jobbe på, sier hun.

- Ikke sett noe lignende

Selv vet ikke Ohrvik av andre som har gjort noe lignende. Hun forteller at det ikke vil se ut som en butikk, da lokalet er såpass stort. Det vil brukes til alt fra kundemøter og arrangementer.

- Jeg har kjøpt inn et stort kjølerom, og jeg har mye kapasitet i lokalet. Det blir muligheter for å ta imot kundemøter, til begravelse og bryllup for eksempel. Jeg har og vært innom tanken på å ta kurskvelder og arrangementer, der jeg kan invitere også andre folk for å holde kurs, sier hun.