Hipp hurra - 15. juni har Trd.by runddag, og fyller hele fem år! 🎈 🎉 🎉

Det var på denne datoen i 2015 at Trd.by formelt ble lansert for publikum. Dette var toppsaken den gang:

Det var Atle Bersvendsen, som i dag leder Adresseavisens økonomiredaksjon, som ledet prosjektet den gang.

- Trd.by skulle fange Trondheims puls, med innhold om det som rører seg i Trøndelags eneste urbane miljø. Og fem år etter er det nettopp det Trd.by er. Her finner du byens beste og mest oppdaterte saker om urbane trender, unge og lokale profiler, uteliv, grundere og underholdning, kombinert med god og visuell journalistikk, som for eksempel i den ferske satsingen på årets russekort. I et digitalt innholdsunivers er fem år en betydelig alder, så gratulerer med dagen!

For å sjekke saken om russekortene, klikk her!

For mange var nok Trd.by nettstedet som hadde sakene om hvem som hadde vært på byen i helgene - mange som til forkleinelse fant seg selv på et bilde hos oss dagen derpå, kanskje?

Siden den gang, nesten 65 millioner sidevisninger senere, har vi laget journalistikk på både stort og smått. Kanskje det kan friste med et gjensyn med noen av våre større satsinger den senere tiden - har du fått med deg disse?

Mange unge er ensomme

I jula fortalte fire unge fra Trondheim om hvordan det er å være ensom. I skrivende stund har historiene til Isak, Perla, Kim Alexander og John Ivar hatt over 200 000 sidevisninger.

Trondheims beste one night stand-historier

Vi ba leserne komme med sine villeste historier, og det gjorde de til gangs. Det har sjeldent vært en morsommere uke på jobb hos oss i Trd.by-redaksjonen! Få et gjensyn med kråkehistorien, orgasmer på nordnorsk og sokkemannen!

Singelkrisa-podkast

Trd.by fikk også sin første podkast, Singelkrisa med Marie Jacobsen, på plass i fjor. Med en stor dose selvironi og humor deler Marie opp- og nedturer fra sitt eget singelliv, og tar opp ulike tema som så godt som alle kan relatere til. Har du ikke fått med deg noen av episodene? Lytt til podkasten og tidligere episoder enten på Soundcloud, Spotify, Acast eller Itunes nå!

Narko i Trondheim

Adresseavisen hadde før jul og rett over nyttår ekstra fokus på narkotika i Trondheim, og da gjerne knyttet til utelivet. Trd.bys bidrag var en prat med en ung mann vi kalte Lars, som ga oss et innblikk i det som på sett og vis kan minne om Exit-tilstander. Selv kunne han bruke opptil 6000 kroner i måneden på kokain.

Jobbtalenter

Over lengre tid har vi leita fram og skrevet om unge flinke folk i byen vår. De har jobbet i ulike bransjer med ulik bakgrunn og utgangspunkt, men fellesnevneren er at de er unge jobbtalenter som åpenbart er til stor inspirasjon blant leserne våre. Les om noen av dem under!