Byåsen-spiller Ida Alstad har fått beskjed fra landslagstrener Thorir Hergeirsson om å reise til Kolding der Norge spiller VM-kvartfinale mot Montenegro onsdag.

Lik trd.by på Facebook!

30-åringen er tenkt som erstatter for forsvarsspilleren Mari Molid, som har slitt med smerter i kneet.

- Jeg er på vei til Danmark som back up. Jeg er ikke en del av troppen ennå, men kan komme inn om behov, bekreftet Ida Alstad overfor Adresseavisen mandag formiddag.

Julesnøen i fare

Mer mildvær i vente etter vinterens kaldeste natt, skriver Adresseavisen.

Trolig var kuldegradene i natt de laveste temperaturene i landsdelen helt fram til jul. Prognosene viser stort sett plussgrader de neste ti dagene. Bare enkelte netter faller temperaturen under frysepunktet.

Temperaturstigningen gjør at nedbøren i lavlandet går over fra snø- og sluddbyger til regnbyger. Unntaket er onsdagen. Da kan nedbøren komme som snø også i lavlandet.

Hacker kan få ett års fengsel

Fem unge menn er pågrepet i Norge i en Europol-aksjon, siktet for å ha brukt eller solgt skadelig programvare, opplyser Kripos. En nordtrønder på 21 år skal ha tilstått og erkjent forholdene, skriver Adresseavisen.

Vi bor i verdens beste land

For 12. gang siden 2001 topper Norge den menneskelige utviklingsindeksen til FNs utviklingsprogram (UNDP), skriver Adresseavisen.

Norge er tett fulgt av Australia, Sveits, Danmark og Nederland på rangeringen. På bunn ligger Niger, Den sentralafrikanske republikk, Eritrea og Tsjad.